Enthousiast, spontaan, genietend, dankbaar, sterk, ambitieus, gek, ongeduldig, een open boek..  
Zomaar een paar woorden die mij typeren. 
 
Ik ben Everdien Molenaar, 25 lentes jong, wonend in Ermelo en dol op mijn lieve man Jacco. Ik ben erg reislustig, ben dol op impulsieve momenten en ben het liefst dicht in de buurt van de mensen die ik lief heb. Shoppen, een avondje netflixen op de bank en thee drinken met m’n vriendinnen .. I love it! 
 
In 2012 begon mijn grote avontuur! Mijn start als bruidsfotograaf. Op dat moment alleen nooit gedacht dat ik dit jaar mijn 100ste bruiloft zou fotograferen. Dankbaar, vol liefde, leg ik de huwelijken vast. In 2016 ben ik zelf getrouwd en heb ik mogen ervaren hoe waardevol deze herinneringen zijn. Voor nu, voor later! 
Gaan jullie trouwen in 2018? Neem dan snel contact op via het contactformulier op deze website. Ik neem in 2018 maar 25 huwelijken aan en de agenda loopt al behoorlijk vol. 
 
 
* Naast huwelijken leg ik ook uitvaarten vast. Waarom? Omdat het intens waardevol is voor de nabestaanden. Het is gek, heel gek om tussen al dat verdriet met je camera te lopen, maar ik weet waar ik het voor doe. Hoe je het wendt of keert, de dood hoort bij het leven, hoe bijzonder is het dan om daar een tastbare herinnering aan te hebben! *
  
Geliefd is de naam en daar ben ik onwijs trots op! God heeft mij laten zien dat ik Geliefd ben. Hoe ik mij ook voel, voor Hem ben ik zijn Geliefde kind. Die liefde wil ik overbrengen. Ik zie elke fotoshoot als een feestje en zo moet het ook zijn. Geen geposeerd uurtje. Nee, een uur vol plezier waarin jullie liefde mooi tot zijn recht komt.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

See you soon! X Everdien