Andre & Ananja [22 september 2017]

Een droom die uit kwam. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Het moment dat onze vrienden op bezoek kwamen en vertelde dat ze in Portugal een boerderij hadden gekocht en daar van plan waren te trouwen. En als klap op de vuurpijl vroegen ze of ik, ja IK, hun huwelijk wilde vastleggen. Je kan je natuurlijk wel voorstellen dat ik NIET kon wachten.

17 september gingen we al. Omdat het vrienden zijn en omdat ze een boerderij hebben leek het ons leuk om te helpen. Ik met de aankleding voor het huwelijk, mijn man voor de koeien. Ideaal! Als eerste hebben we 2 daagjes in de prachtige stad Lissabon doorgebracht. Wat een betoverende stad! Prachtig! Daarna zijn we doorgereisd naar Montemor-O-novo. Het plekje waar Andre & Ananja wonen.

Op 21 september zijn we met heel veel mensen bezig geweest om het huwelijk op te zetten. Maar met de hevige wind viel dat niet mee. Zometeen ga je zien waar de ceremonie en kerkdienst zich afspeelde. De locatie was breathtaking!

Vrijdag 22 september begon zoals elke dag zonnig. ’s ochtends was het nog een beetje fris (half 8) maar binnen no-time stond de thermometer op 34 graden! Zo heftig dat er zelfs 2 mensen flauwvielen. Dat was dan weer een beetje jammer. Gelukkig waren ze snel weer de oude. Het moment dat Andre & Ananja elkaar voor het eerst zagen was hilarisch. Precies zoals ze zijn!

De koeien foto moest gemaakt worden en dus ging ik in een verrijker, hoog naar boven. Nee, heel relaxt was dat niet. En toen ook nog eens de koeien richting het bruidspaar liepen waren we er snel klaar mee, haha. De rest van de foto’s hebben we gemaakt bij een prachtig vervallen kasteel. Echt waanzinnig!

De gasten stonden vol spanning te wachten toen A&A aan kwamen rijden op de verrijker! Jep echt waar!
Er werd champagne gedronken, taart gegeten, heel veel gelachen om de gefilmde ceremonie die eerder in Nederland plaatsvond, heerlijk geluncht en levend ganzenbord gespeeld. Een fantastische middag!

Einde van de middag was daar eindelijk het hoogtepunt aangebroken. De kerkdienst.. buiten, op strobalen, met een band en met een oogverblindend uitzicht! Ananja werd weggegeven door niet 1 man, maar 2. haar vader en haar voogd. Dat was haar grote droom. Heel tof!

Na de kerkdienst hebben we heerlijk op z’n Portugees gegeten en hebben we deze overweldigende dag afgesloten met een knal feest, waar de hilarische openingsdans niet mocht ontbreken.

Veel plezier met kijken! :)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *