Martijn & Quirina [7 december 2017]

Een dag met een speciaal randje. Martijn & Q (ja zo noem ik haar gewoon) zijn bekende van mij.
De manier waarop we elkaar leerde kennen is helaas niet heel leuk. Martijn en ik hebben in het zelfde jaar onze broer verloren na een vreselijk ongeluk. En op het moment dat je elkaar vind na zo’n gebeurtenis heb je direct een connectie. Dat was in dit geval ook zo! In 2014 had ik dit stel al voor mijn camera tijdens een loveshoot op het Henschotermeer.

In 2016 kreeg ik het bericht dat ze gingen trouwen en ik mocht de foto’s maken! Zo bijzonder. Samen hebben we nagedacht over de invulling van de grote dag. Martijn wilde net als ik na het graf van zijn broer. Een roos neerleggen, ter nagedachtenis aan hem! Emotioneel, heftig, maar ook zo waardevol. Dat was het moment ook echt!

Ik begon de dag bij Q. Samen met haar ouders en broertje hebben we een gezellige ochtend gehad. Gastvrijheid stond voorop!
Vol trots kwam Martijn in zijn AUDI aanrijden. De first look was hilarisch. Martijn vond de lippenstift iets to much, hahaha! Typisch. Ik heb me rot gelachen!

Vanwege de kou hebben we het eerst deel in de parkeergarage van IKEA gemaakt. Een super industrieel beeld wat perfect paste in het plaatje. Daarna hebben we nog een aantal mooie kiekjes gemaakt in het bos.

Rond de middag kwamen we aan op Hoeve Sparredam. De prachtige locatie waar de rest van de dag zich afspeelde. Hoeve Sparredam is altijd mooi, maar in de winter heeft het iets magisch. Heel bijzonder! De ceremonie was mooi. Emotioneel ook, maar dat mag. Het is mooi om te zien hoe de liefde er vanaf spat bij ze.

De dag zette zich voort met een heerlijke taart, mooie speeches, God’s onmisbare zegen in de kerk, heerlijk eten en een spetterend feest! Een dag om nooit, nooit meer te vergeten!

Veel geluk lieve schatten!

Leveranciers:
Locatie: Hoeve Sparredam
Trouwjurk: The new bride 
Pak: Bossenbroek
Ringen: Van der Goot juweliers
Bloemen: Bun Crea
Bruidstaart: Karin van Genderen

 

1 antwoord
 1. Buy CBD
  Buy CBD zegt:

  Hello there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
  Is it very hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.
  I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or
  suggestions? Thank you

  Feel free to surf to my web-site – Buy CBD

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *