Robbert & Yvonne [14 oktober 2017]

Een dag waarop werkelijk niks beter kon. Een knusse B&B om in te beginnen, een waanzinnige jurk, een heerlijk warm zonnetje (en dat in oktober), buitenplaats Amerongen (verder hoef ik natuurlijk niks te zeggen), lieve gasten, de beste trouwambtenaar van Nederland, een top videograaf en ik had ook nog eens een leuke second shooter mee. Ja, dit is ongeveer de samenvatting van deze dag. Niks, maar dan ook niks kon beter!

De dag begon voor mij laat in de ochtend. Naast Buitenplaats Amerongen ligt een heel knus, idyllische B&B waar Yvonne werd klaargemaakt voor de grote dag.  Bij binnenkomst maakte mijn hart direct een sprongetje. Wat een prachtige omgeving! Als ik dit zie krijg ik direct zin om aan de slag te gaan.

Robbert kwam vol trots zijn bruid ophalen. Zelfs de entree van de B&B was mooi! Haha.
Samen hebben we hele toffe foto’s gemaakt in het bos en op het landgoed van Buitenplaats Amerongen.
De gaste arriveerde ondertussen op het landgoed en de ceremonie kon beginnen.
Marielle van Tintelend trouwen verzorgde de prachtige ceremonie. Met haar is het altijd een feestje!

Na de ceremonie hebben we de prachtige taart aangesneden, geproost en mooie foto’s gemaakt met alle gasten.
Ondertussen hebben Marielle en ik nog even geproost op mijn 100ste huwelijk. Een bijzonder moment voor mij! Het was al zo’n te gekke dag, maar omdat dit in het bijzonder mijn 100e huwelijk was die ik mocht vastleggen maakte dat de dag helemaal af.

Leuk verhaal, maar je moet het zelf ervaren. Kijk mee…

Leveranciers:
Locatie: B&B Het Gasthuys & Buitenplaats Amerongen
Visagie & Haar: Chantelle Alyssa Hair & Make-up
Trouwjurk: The new bride 
Pak: Misura
Bruidsschoenen: Pier one
Ambtenaar: Tintelend trouwen
Ringen: Allerspanninga
Bloemen: In Style-Floral design
Bruidstaart: De Gebakkerij

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *